Vinterhajk!

Hej igen!

Ni glömmer inte att tisdag är sista anmälningsdag för vinterhajken va!? Lämna lapp md pengar till någon av era ledaare eller om ni inte kan komma på mötet eller helt enkelt slarvart bort lappen eller liknande, ring Rasmus eller Pär så fixar det sig ändå! Pengar kan ni såfall ta med er på lördagen.
Räds icke det grymma vädret, värme kommer att finnas, ta bara med er kläder efter väder och en tjock sovsäck så fixar vi ledare resten! Detta är ett perfekt sätt att få komma ut i naturen på lite snällare vilkor vintertid. Vänta inte en sekund! Släng er på telefonen eller leta fram den där lappen pch fyll i! Vinterhajk händer bara en gång om året, och visst missar ni inte julafton eller er födelsedag!?

Ledarna

Annonser

5 kommentarer

 1. LUKAS said,

  februari 5, 2010 den 8:46 f m

  Rasmus vad har du i mot Campinjoner
  ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  • skogsdjuren said,

   februari 5, 2010 den 8:53 f m

   Jag tycker inte att champinjoner är goda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Fredrik said,

  februari 5, 2010 den 9:55 f m

  missbruka inte det svenska språket tack

 3. skogsdjuren said,

  februari 5, 2010 den 10:01 f m

  Eländigt att se så många skiljetecken på en gång. Skärpning boys. /Jens

 4. LUKAS said,

  februari 5, 2010 den 10:34 f m

  ok


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: